Events Studio Sofiesticated

19 en 20 oktober,

Artstudio Sofiesticated
Waregemstraat 189, 8792 Desselgem
van 14u tot 18u

Welkom tijdens de open atelierdagen van Studio Sofiesticated, juwelen met een verhaal…

Ik geef jullie graag uitleg over het concept bij een koffie en een gebakje.

Dit is het verhaal van Studio Sofiesticated;

Wat ik in mijn eigen proces heb ervaren en in het werken met en voor mijn klanten, is dat één van de allerbelangrijkste aspecten voor je levensgeluk, voor overvloed in je leven en voor een goede gezondheid, is helemaal jezelf durven en mogen zijn, oftewel authentiek zijn.
Authentiek zijn betekent dat je in alles jezelf durft te zijn en dat je jezelf durft te laten zien met wat er echt is.
Dat je je gevoel uit en aangeeft wat je nodig hebt en wat je behoeften zijn. Dat als iemand je grenzen overgaat, dat je dit aangeeft in plaats van het te laten gebeuren. Dat je nee zegt, terwijl je weet dat je de ander misschien teleurstelt of dat een ander boos op je wordt.
Dat je onvoorwaardelijk je gevoel of intuïtie durft te volgen, ook al wijk je af van wat ‘normaal’ is, maar dat je doet wat voor jou als kloppend voelt.
Ik heb zelf ervaren dat als ik doe wat echt goed voelt voor mij vanuit mijn hart, dan is het per definitie ook goed voor de ander.
Mijn creativiteit helpt me daarbij; ik kan zijn wie ik echt ben en kan me volop storten op het ontwerpen en maken van juwelen…
Een juweel kan zoveel vertellen over het karakter van een persoon; introvert type, extravert type, groot, klein, mager, mollig,… elk individu vertelt zijn/haar verhaal en elk steekt zijn/haar uniek verhaal in een eigen ontwerp….jouw levensverhaal en persoonlijkheid straalt van binnenuit naar buiten.
Zo komt men tot een juweel met een verhaal… tijdens het volgen van een workshop zilverklei of een juweel op maat gemaakt door mij.

❤️Sofie

Met mogelijkheid tot inschrijven voor workshops zilverklei.