Teambuilding

Workshop zilverklei ‘teambuilding’ op locatie of in het altier van Studio Sofiesticated.

“Dompel je team onder in de fascinerende wereld van zilverklei tijdens onze unieke teambuilding workshops! Ontdek samen de magie van het vormgeven en creëren met zilverklei, een veelzijdig materiaal dat zich als klei gedraagt maar bij verhitting transformeert in prachtig zilver. Onze workshops zijn niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar versterken ook de onderlinge banden en samenwerking binnen je team.

Onze ervaren zilverklei-kunstenaars begeleiden jullie stap voor stap bij het maken van unieke zilveren sieraden of sculpturen. Leer technieken zoals boetseren, textureren en vormgeven om je eigen meesterwerk te creëren. Tijdens het proces zul je niet alleen je creatieve vaardigheden aanscherpen, maar ook communicatie, samenwerking en probleemoplossing binnen je team versterken.

De zilverklei workshops voor teambuilding zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en zijn aanpasbaar aan de behoeften en doelen van jouw team. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen creatieve sessie of een intensievere samenwerkingservaring, onze workshops bieden een onvergetelijke en waardevolle teambuilding-ervaring.

Stap uit de dagelijkse routine en laat zilverklei jullie team inspireren, verbinden en verrassen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze workshops kunnen bijdragen aan een sterker, hechter en creatiever team!”

Boek een  workshop zilverklei ‘teambuilding’ op locatie of in het altier van Studio Sofiesticated.  (Groepen in het atelier kunnen tot 6p, op locatie volgens formule)

Stel je vragen en stuur ze via contactformulier door.

Of ga naar de teambuidingformule in de webshop en klik hier.