Jewelry artist & transformatiecoach

Studio Sofiesticated, een betoverende wereld van juwelen met een verhaal. Hier worden niet alleen prachtige sieraden gecreëerd, maar ook emoties en herinneringen tot leven gebracht.

In het hart van elk ontwerp schuilt de passie en creativiteit van de getalenteerde ontwerpster. Elk juweel is doordrenkt met liefde, aandacht voor detail en een vleugje magie.

Studio Sofiesticated gaat verder dan alleen het creëren van mooie sieraden. Het is een plek waar persoonlijke verhalen samenkomen met unieke ontwerpen. Elke ring, ketting of armband vertelt een verhaal, een reis of een moment van betekenis.

Het dragen van een juweel van Studio Sofiesticated is als het koesteren van een kostbare schat. Het brengt niet alleen schoonheid, maar ook een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Laat Studio Sofiesticated je begeleiden op een reis door tijdloze elegantie en persoonlijke betekenis. Ontdek de kracht van een juweel dat niet alleen je uiterlijke schoonheid accentueert, maar ook je innerlijke pracht naar voren brengt.

Welkom in de wereld van Studio Sofiesticated, waar elk juweel een verhaal vertelt en jij het hoofdpersonage bent.

Als transformatiecoach met een diepgaande ervaring in het omgaan met narcisme en hoogsensitiviteit (HSP), begrijp ik de uitdagingen en de impact die deze combinatie met zich meebrengt.

Ik ken de emotionele rollercoaster waarin je kunt belanden als je gevoeligheid en intuïtie worden overschaduwd door destructieve dynamieken. Ik heb zelf de pijn, verwarring en onzekerheid ervaren die voortkomen uit relaties met narcistische individuen.

Als transformatiecoach reik ik je niet alleen de nodige tools en strategieën aan om jezelf te beschermen en te herstellen, maar begeleid ik je ook naar een diepe innerlijke transformatie. Samen verkennen we jouw unieke reis van heling en groei.

Ik begrijp dat hoogsensitiviteit een krachtige eigenschap is die in balans moet worden gebracht. Ik help je om je sensitiviteit te omarmen, grenzen te stellen en je eigen waarde te erkennen. Samen ontdekken we hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken als een kompas voor een vervullend en authentiek leven.

Ik bied een veilige ruimte waarin je je verhaal kunt delen, je emoties kunt uiten en jezelf kunt bevrijden van de negatieve gevolgen van narcistische relaties. Samen creëren we een pad van heling, zelfontdekking en empowerment.

Als transformatiecoach sta ik aan jouw zijde, met begrip, empathie en een diepgaande kennis van narcisme en HSP. Ik geloof in jouw potentieel om te herstellen, te groeien en jezelf opnieuw uit te vinden. Samen gaan we op weg naar een leven vol veerkracht, zelfliefde en authenticiteit.